Voice over

Voice Over / Stemactrice Natalie de Klijn

Met ruim 35 jaar ervaring is Natalie de Klijn een veelgevraagd en zeer veelzijdig Voice Over / Stemactrice. De kans dat haar stem bekend voorkomt is dan ook groot.

Natalie is te horen in Radio- en TV commercials, Audio- Visuele produkties, Navigatiesystemen, Voice-responce systemen, Instructiefilms, Bedrijfsfilms, Instore commercials, Animatiefilmpjes, E-learning en nog veel meer.

"Als kind vond ik het al een feestje om in de huid van een ander te kruipen. Acteren met mijn stem. Tijdens mijn werk als stewardess heb ik steeds meer typetjes en stemmen getracht te imiteren. Met deze gave, kennis en ervaring besloot ik om het vliegen achter me te laten en mij als voice over/ stemactrice te vestigen. Tot op de dag van vandaag een goede keuze. Een prachtig vak met veel afwisseling".

Natalie werkt niet alleen op lokatie, maar ook vanuit haar thuis studio in Friesland.

Door haar muzikale achtergrond (vader violist )heeft Natalie een zeer goed gevoel voor timing en ritme. Volgens Natalie een absolute pre in dit vak.

"Mijn doel is steeds weer om als stemactrice/voiceover op een professionele, spontane, ontspannen, flexibele manier samen te werken met klant, buro en technici en om daarbij de wens van de klant zoveel mogelijk te benaderen". 

 

"Naast mijn werk als voiceover/stemactrice maak ik bronzen beelden. Op mijn website www.klijnkunst.nl vind je een impressie van mijn werken. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in mijn atelier!"