Voice over

Voice Over / Stemactrice Natalie de Klijn

Met ruim 35 jaar ervaring is Natalie de Klijn een veelgevraagd en zeer veelzijdig Voice Over / Stemactrice. De kans dat haar stem bekend voorkomt is dan ook groot.

Natalie is te horen in Radio- en TV commercials, Audio- Visuele produkties, Navigatiesystemen, Voiceresponce systemen, Bedrijfsfilms, Instore commercials, Animatiefilmpjes en nog veel meer.

Als kind vond ze het al een feestje om in de huid van een ander te kruipen. Later, tijdens haar werk als stewardess heeft zij regelmatig getracht om de vele accenten, typetjes en stemmen te imiteren. Deze gave, kennis en ervaring deed haar besluiten om zich definitief als voice over/ stemactrice te vestigen. Natalie werkt niet alleen op lokatie, maar ook vanuit haar thuis studio in Friesland.  Naast haar werk als voiceover, maakt Natalie bronzen beelden. Op haar website www.klijnkunst.nl vind je een impressie van haar werken.

Tekstbeleving, sfeer, flexibiliteit en makkelijk regisseerbaar vindt Natalie erg belangrijk.

Door de muzikale achtergrond van Natalie (vader violist, moeder fluitiste )heeft zij een goed gevoel voor timing en ritme meegekregen.

Als voice over/stemactrice gaat Natalie op een professionele, spontane, ontspannen manier om met dit vak. Haar doel is om zo goed mogelijk de wens van de klant te benaderen.